İştir kişinin aynası lafa söze bakılmaz der büyükler

Bugüne kadar tüm kampanyalarımızda gerek sipariş vererek ve gerekse sipariş olmasa dahi ilgilenerek sayfamızı paylaşımlarımızı beğenerek, takip ederek desteklediğiniz için çok çok teşekkür ediyoruz sizlere.

 Iyi ki varsınız...Ne zaman sosyal ağlarda medyada pahalılık vb haberler paylaşımlar geçse ya da döviz kurları fırlasa ya da fırsatçılar meydana çıksa, dayanamaz ve mutlaka indirime gideriz. Ve bilen de bilir niyetimizi

Doğal organik ürünler pahalı alamıyoruz denilmekte, hayır, gerçekten değil.

Anadolumuzda kendi yapıp üreten ve cüzi bir kazanç ile sizlere sunan pek çok üretici, esnaf, köylü, ve firma var.

Sadece bu tabuyu yıkmak yeterli inanın. Yoksa tarladan tozu toprağı üstünde domates 80 kuruşa indirilip alınıyor, dibinizdeki marketde güzel fiyonklu ambalajda 5 liraya satılıyor.

Hele doğal + helal vb sertifika da varsa 8 lira 10 lira...Indirim yapınca neden bu kadar ucuz, deniliyor; normal fiyata dönsek piyasaya ayak uyduralım desek bu da içimize sinmiyor.

Velhasıl bir ürünün tabiki ortalama bir ederi var maliyeti var ama olması gerektiği kadar kazanca razıyız biz, bazen emekten bazen üründen fedakarlık ederek bile olsa.

Indirimler olunca alalım deniliyor çoğu zaman aslında hep indirimdeyiz.

Mevlana'nın ( Keser gibi olmamalı; hep bana hep bana, testere gibi olmalı bir sana bir bana) dediği gibi olursa inşallah daha da güzel daha da ahsen olacağının ümidiyle, sevgi ve sabırla çizgimizde devam etmeye çalışacağız.

Doğal olduğu için organik olduğu için, bize gelip ürünlerimizi alacak ve sizlere kat kat fazlası ile satmak isteyenlere vermemeye kararlıyız.

Gücümüz yettiği yere kadar...Allah helalinden alışveriş yapmayı nasip etsin hepimize de...Yuvanız şen sofranız bereketli olsun efendim

 


https://www.instagram.com/p/CJ4xhlkDaW5/




« Anasayfa