Aydın Kuyucak Bayimiz Yörük Ali Efe Köy Sofrası oldu

Herkes için hayırlı uğurlu bereketli olmasını dileriz, Allah mahcup etmesin ettirmesin inşallah...

Biraz uzun bir süreç sonunda neticeye ulaşmış olsa da, geç olsun güç olmasın dedik karşılıklı ve nihayetinde ortak noktada karar kıldık, Gülsüm hanım liderliğinde faaliyet gösteren Yörük Ali Efe Köy Sofrası, artık Aydın Kuyucak' taki Soffra'nız  :)

Parekende olarak değil aynı zamanda üretici de olan yeni bayimizin, bizi kırmayıp sizler için yapmasını rica ettiğimiz indirimlerini kesinlikle kaçırmamanızı, ve halihazırda SOFFRA.COM.TR 'de yayına ve satışa açılan ürünleri tükenmeden sipariş etmenizi tavsiye ediyoruz. Henüz kargo anlaşmaları olmadığı için, sizlere yine biz göndereceğiz ürünlerimizi, aynı şekilde.

Ama siteden de göreceğiniz üzere yanında "BAYİDEN İNDİRİMLE" açıklamalı her ürün, yeni bayimizin sizlere sunduğu bir ikram. Ve bizde keyifle eşlik etmeye, destek olmaya ve sizlerin lehine olan her konuda olduğu gibi, bunda da hazırız...Tekrar hepimiz için hayırlı olmasını diliyor,indirim ricamızı yerine getirerek başladıkları için kendi ve sizler adınıza teşekkür ediyor, bu birlik ve beraberliğin mutlu huzurlu bereketli olmasını ve büyümesini canı gönülden diliyoruz...

Yuvalarınız şen sofralarınız bereketli olsun değerli takipçilerimiz..



« Anasayfa