Görünüş yada pahalı oluşu sizi yanıltmasın

Çilek;

Isırdığınızda orta kısmında boşluk var ise hormonludur. Artık o çileği yemeyin.

Mısır;

Kusursuz ve sıralı şekilde düzgün mısır almayın. Genetiği ile oynanmış ısmarlama üründür.

Zeytin;

Bekleme süresi sebebiyle boya sıkça kullanılır. Eğer çekirdeği kendi rengi, odunsu veya kahverengi değil siyahsa boya katılmış demektir.

Yoğurt;

Markası ne olursa olsun hiç bir hazır yoğurdu almayın. Evde günlük süt ile mayalayın. Ya da yemeyin. O kadar kesin.

Süt;

Ya günlük süt alın ya hiç süt almayın. Günlük sütte markanızı 3-4 gün bekleterek test edin. Bozulmazsa o markayı artık almayın.

Peynir;

Damak zevki lezzet elbette önemli lakin tuzsuz olsun, güzel olsun, bozulmasın, bembeyaz olsun, kokusuz olsun, 6 ay dursun ama tablo gibi olsun...

Yok böyle bir şey (şayet doğal ve sağlıklı ürün peşindeyseniz).Peynirin en çok çeşitli üretildiği ve tüketildiği bilinçli tüketicilerin (abiyene olacak biraz affınıza sığınırım);

Olgunlaşmış peynirler için şöyle bir tabir ve kriterleri var alımda da tüketimde de...

O tabir tanım da şu " Orjinal peynir ayak kokusu gibi olmalı...

" En az 1 sene bekleyen bir peynirler için bu.Tercihleriniz talebi belirliyor ve sizlerin istediğini yapanları sizler teşvik ediyorsunuz.

Onlar size ürün siz onlara sağlığınızı satıyorsunuz, lütfen...

Tereyağı;

Buzdolabından çıkarınca kısa süre içinde gevşemeye erimeye başlar.

Bileginize bir miktar koyunca erir mesela. Tereyağı biraz erimiş olarak geldi diyenler, sucuk şeklinde istedim şekli bozulmuş diyenler, bunda az ama yine de tuz var diyenler, rengine takılanlar...

Varsa yakından bir yerden almalısınız. Yada alınca biraz dolapta dinlendirin yeter, şekilci değilseniz...

(Sayfamız da bu sorulara cevap ilgili paylaşımlarda vardır)...

Lütfen hayalinizdeki ürünü istemeyin. Doğal ürünleri android gibi düşünmeyin. Hepsi bir arada olmaz. Olursa doğal olmaz...

Palmiye yağı;

En yoğun olduğu ürün Nutella ve benzerleri, gofret ve cipslerdir. Sağlıksız olduğundan Fransa bu yağa ilave vergi getirmiştir. Atıştırmalık yiyeceklerde sıklıkla palmiye yağı kullanılır. Palmiye yağından yapılmış kaşarı deneylerde fare bile yememiştir...

Bu yazılanlar sıradan sağlık tavsiyeleri değil.

Doğal olan her zaman güzeldir


     


Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
GELEN YORUMLAR  » Son Gelenler - 7 » Son Gelenler - 6 » Son Gelenler - 5 » Son Gelenler - 4 » Son Gelenler - 3 » Son Gelenler - 2 » Son Gelenler - 1 SOHBET ÇADIRI  » Sağlık Bilgi Paylaşım Köşesi » Bayimiz - Temsilcimiz Olun » DUYURU- Haber- Mesaj
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.